World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
z.s.m.

Verzorgende IG gezocht in Bennekom. 28 uur per week 2 maanden lang!

uur
Regio Bennekom

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

Verzorgende IG gezocht in Bennekom. 28 uur per week 2 maanden lang!

Wie zoeken wij?

Opella's woonlocatie Machtella in Bennekom is een locatie met (zware) somatische en hospice zorg. Jij verzorgt en begeleidt de bewoners met somatische zorgvragen. Omdat de bewoners afhankelijk zijn van complexe zorg, ben jij voor hen een cruciale factor in hun zelfstandigheid. Daarnaast werk jij samen met bewoners en collega's toe naar een woonsituatie op basis van het individuele leefplan. Machtella bevindt zich op het Baron van Wassenaerpark. Binnen dit park heeft Opella op steenworp afstand van elkaar hun Gerontopsychiatrie, Psychogeriatrie, Somatiek, Thuiszorg, Hospicezorg en GRZ gevestigd. Voor deze locatie (somatiek) zijn wij op zoek naar een verzorgende IG die 28 uur per week, voor 2 maanden lang op alle diensten inzetbaar is. Flexibiliteit is dus een must. Starten per direct! Ben jij geïnteresseerd? Reageer dan direct!

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.