World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
z.s.m.

Helpende + en Verzorgende IG gezocht in Zeist!

uur
Regio Zeist

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

Helpende + en Verzorgende IG gezocht in Zeist!

Wie zoeken wij?

Aan de rand van het Zeister bos ligt De Looborch. Een prachtig gesitueerde, moderne locatie om (zelfstandig) te wonen, op loopafstand van zowel het bos als het centrum van Zeist. De Looborch biedt verzorging, verpleeghuiszorg in de vorm van kleinschalig wonen, pastorale zorg en dagbegeleiding. Ook is het mogelijk om zelfstandig te wonen met zorg en diensten dichtbij. Cliënten huren dan een appartement en nemen naar behoefte zorg en diensten af bij Zorggroep Charim. Voor de afdeling kleinschalig wonen is de locatie op zoek naar een helpende + en verzorgende IG die per zo snel mogelijk 24-32 uur in de week wil ondersteunen. Het gaat voornamelijk om dag- en avonddiensten, maar soms ook een nachtdienst. Wie ben jij? - Je bent in het bezit van een diploma Helpende + of verzorgende IG; - Je hebt een ruime beschikbaarheid tot eind van het jaar; - Je weet van aanpakken; - Je voelt je snel onderdeel van het team; - Betrouwbaar met hart voor de zorg; Bij interesse horen wij graag van je!

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.