World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
z.s.m.

Per direct verzorgende of verpleegkundige gezocht voor opdracht in Wageningen

uur
Regio Wageningen

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

Per direct verzorgende of verpleegkundige gezocht voor opdracht in Wageningen

Wie zoeken wij?

Hospicezorg is zorg voor mensen in de laatste fase van hun leven. Stervensbegeleiding waarbij rust en aandacht centraal staan. In een warme, huiselijke omgeving doen ze alles om de clIënt te ondersteunen. Bijvoorbeeld de pijn wegnemen of verzachten. Er gewoon voor de cliënt zijn. Men leeft en woont zo veel mogelijk op zijn/haar eigen manier. Met familie en vrienden om zich heen. Daar sluiten ze met de zorg bij aan. De Zijdevlinder is een kleinschalige, sfeervolle locatie voor maximaal tien mensen. Men heeft een eigen kamer met veel privacy. Daarnaast is er een gedeelde woonkamer. Omdat momenten met de familie en vrienden juist nu zo waardevol zijn, is bezoek altijd welkom. En gasten kunnen ook altijd mee-eten en blijven slapen. Er zijn twee keukens in huis zodat verwanten hier zelf kunnen koken. Een hospice is er voor mensen in hun laatste levensfase die specifieke zorg nodig hebben die in hun eigen omgeving niet beschikbaar is. Voor hospicezorg heeft men ‘palliatief terminale zorg’ nodig. Mensen met een levensverwachting van drie maanden of korter komen voor deze indicatie in aanmerking. De huisarts of een medewerker van het ziekenhuis regelt de indicatie . In hospice De Zijdevlinder wonen alleen volwassenen (vanaf 18 jaar). De Zijdevlinder is een hospice voor mensen met verschillende culturele achtergronden. Over Zinzia Zinzia ondersteunt oudere mensen met dementie en/of lichamelijke klachten. Daarbij gaat het altijd om complexe, intensieve zorg. Zorg waarvoor specifieke expertise nodig is. Ze geloven in de eigenheid van mensen, los van de zorg. Eigen gewoontes. Eigen bijzonderheden. Eigen dromen. Dat is wat het leven kleur geeft. Met de zorg van Zinzia sluiten zij daarbij aan. Zo’n 900 betrokken medewerkers en ruim 500 enthousiaste vrijwilligers bieden zorg voor een leven met kleur. Bij Zinzia kunnen ouderen prettig wonen met zorg, in een van de vier verpleeghuizen in Wageningen, Renkum en Bemmel. Ook voor revalidatiezorg, specialistische zorg thuis en dagbehandeling kan men bij Zinzia terecht. Per zo snel mogelijk zijn zij op zoek naar een verzorgende of verpleegkundige die de afdeling zijvlinder kan ondersteunen voor 14-16 uur per week. Het gaat om (korte) dag- en avonddiensten. Interesse? Laat het ons snel weten!

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.