World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
z.s.m.

De komende 3 maanden aan de slag in de thuiszorg in Oosterbeek, Lunteren of Ede?

uur
Regio Ede Gld.

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

De komende 3 maanden aan de slag in de thuiszorg in Oosterbeek, Lunteren of Ede?

Wie zoeken wij?

Opella wil als zorgdienstverlener echt snappen wat iemand nodig heeft om zijn of haar eigen leven te kunnen leiden. Opella geeft thuis, met als doel dat mensen zo lang mogelijk op een goede manier zelfstandig kunnen blijven wonen. De naam Opella betekent ‘kleine dienst’. Met zo’n 1750 collega’s en 600 vrijwilligers leveren we kleine diensten om daarmee een groot verschil te maken voor onze klanten. Zij werken met één contactpersoon, een hbo-opgeleide professional van Opella, die samen met klant en naasten zorg en welzijn coördineert. Binnen de langdurige zorg bieden zij de complete keten van thuisondersteuning (hulp bij het huishouden) en wijkverpleging tot en met revalidatie en herstel (GRZ) en services op het gebied van zorg, welzijn en wonen. Zij werken als collega’s uit die verschillende vormen van zorg en diensten intensief samen: onderling, met de klant, naasten en andere professionals. Zij stellen de klant centraal, dwars door de financiële domeinen van gemeenten, zorgverzekeraars en zorgkantoor heen (domeinoverstijgend werken). Opella is een christelijke organisatie, wat onder andere zichtbaar wordt in de manier waarop we open staan voor iedereen. Bij Opella werken ze vakkundig en vanuit het hart. De komende tijd zijn de thuiszorgteams in Oosterbeek, Lunteren en Ede zijn ze op zoek naar een collega om ze te ondersteunen. De diensttijden en uren zijn in overleg en kunnen dus aangepast worden naar jouw voorkeuren. Wie ben jij? Je bent in het bezit van een diploma helpende plus, verzorgende IG of verpleegkunde Wil jij de komende maanden deze uitdaging aangaan? Laat het ons weten!

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.