World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
z.s.m.

Verzorgende IG ZZP

uur
Regio Baarn

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

Verzorgende IG ZZP

Wie zoeken wij?

Lead Healthcare heeft in de regio’s Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland, Gelderland en Noord-Brabant diverse mogelijkheden in de ouderenzorg. Via onze eenvoudige app plan jij gemakkelijk en snel de diensten die aansluiten op jouw beschikbaarheid en voorkeuren! Je ziet daarnaast in één oogopslag welke opdrachten wij direct beschikbaar hebben. Staat er een opdracht tussen die jouw interesse heeft? Laat het ons weten en wij regelen het! Wat bieden wij? - Op verschillende locaties en met verschillende doelgroepen werken; - Een grote keuze uit leuke opdrachten voor de korte en lange termijn; - Jij bepaalt zelf binnen welke regio je wilt werken; - Geen gedoe met facturatie, dit nemen wij uit handen en adviseren daar waar nodig; - Zelf bepalen welke tijden en dagen je werkt; - Vaste contactpersonen die op de hoogte zijn van je wensen en werkzaamheden; - Wij rekenen geen bemiddelings- of administratiekosten door aan jou. Wie ben jij? - Je bent in het bezit van een diploma verzorgende IG; - Je bent volledig bevoegd en bekwaam in het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen. Wie zijn wij? Wij zijn een enthousiaste en energieke zorgbemiddelaar voor ZZP’ers in de zorg. Bij ons draait alles om persoonlijk contact en oprechte aandacht. De kernwaarden die ons typeren, verbinden en die richting geven aan ons dagelijks werk zijn: aandacht, initiatief nemen en werkplezier. Wij geloven dat door het werkgeluk van de zorgprofessional centraal te stellen de cliënt de beste zorg krijgt. Over Lead Healthcare Work Happy Bij Lead Healthcare draait alles om werkgeluk. Daar zetten wij ons dagelijks voor in, zodat onze professionals kunnen doen wat ze het liefste doen: mensen helpen. Want alleen een happy professional is in staat om de best mogelijke bijdrage aan de zorg te leveren. Van organisatorische tot personele vraagstukken, Lead Healthcare doet sinds 2006 net even meer. Daarom bieden wij altijd een advies en dienst op maat: consultancy-opdrachten, tijdelijke versterking door één van onze zorgprofessionals en werving- en selectie trajecten. World-Class Workplace Lead Healthcare is sinds 2016 elk jaar op rij uitgeroepen tot een World-Class Workplace. Onze mensen hebben ons beoordeeld met een 8 en daar zijn we trots op! We doen het samen. Door oog en tijd te hebben voor elkaar, halen we het beste in elkaar naar boven. Onze zorgprofessionals leveren dag en nacht topprestaties. Wij zorgen op onze beurt voor jou. Door te luisteren naar jouw dromen, wensen en behoeften. Wij geloven dat de beste zorg begint bij een gelukkige zorgprofessional. Daarom zijn wij er voor jou. Work Happy. Interesse? Schrijf je vandaag nog in! Heb je vragen? Neem gerust contact op met ons per telefoon, mail of WhatsApp. Wij staan je graag te woord. Of meld je direct aan op ons platform!

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.