World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
z.s.m.

Gave opdracht in Renkum! Jij bent het nieuwe gezicht van de locatie!

uur
Regio Renkum

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

Gave opdracht in Renkum! Jij bent het nieuwe gezicht van de locatie!

Wie zoeken wij?

Voor de Rijnhof zijn we opzoek naar een vaste team van ZZP'ers. Je gaat aan de slag als Verpleegkundige, Verzorgende IG, Helpende (plus). Ook als Begeleider is er ruimte op deze locatie mits je ook bevoegd en bekwaam bent in het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen. Een uitdagende opdracht waarbij je sterk in je schoenen moet staan en bereidt bent de handen uit de mouwen te steken. Verpleeghuis De Rijnhof staat midden in het gezellige centrum van Renkum. Vanuit de gezamenlijke huiskamer kijkt men uit op de winkelstraat. Op deze levendige plek stond vroeger Hotel Rijnzicht, een bruisende ontmoetingsplek. Eind jaren 80 is De Rijnhof hier gebouwd. Modern en comfortabel, en nog steeds sterk verbonden met de buurt. De Rijnhof biedt plaats aan 40 bewoners. In De Rijnhof kan men terecht voor zorg bij lichamelijke klachten. In De Rijnhof woont men in een zelfstandig appartement, met badkamer en keukenblok. Dagelijks ontvangt de bewoner een verse, zelfbereide maaltijd. Als men daar behoefte aan heeft, kan men met medebewoners eten. Drie keer per dag kan de bewoner in de gezamenlijke huiskamer terecht voor koffie en thee. De Rijnhof is een levendig huis dat volop deelneemt aan het dorpse leven. Bewoners kunnen aan allerlei activiteiten meedoen. Zoals culturele avonden, spelletjes, creatieve workshops en kerkelijke activiteiten. Ook mensen die niet in De Rijnhof wonen zijn hierbij welkom. Vanwege de centrale ligging lopen er sowieso regelmatig bezoekers bij ons binnen. Ben jij geschikt voor deze opdracht? Dit ben je als je je herkent in de onderstaande punten.... - Jij bent hartelijk, duidelijk, betrouwbaar en durft keuzes te maken, maar vooral: jij wilt begeleiding en zorg bieden vanuit jouw hart!; - Minimaal een diploma als Verpleegkundige, Verzorgende IG, Helpende (plus) of als MMZ/VIG of begeleider met ADL. - Je wordt blij van begeleiden en zorg bieden, zowel in groepsverband als individueel, hebt lef en staat stevig in je schoenen; - je bent integer, hebt inlevingsvermogen en kunt goed je grenzen aangeven; - affiniteit met de doelgroep; - minimaal 24 uur per week beschikbaar, voor minimaal 3 maanden - Je voelt je graag onderdeel van een team - Je staat open voor het geven en ontvangen van feedback om zo de teamband te versterken - Je raakt niet snel van slag Is dit dé opdracht voor jou? Tof! Wij ontvangen graag jouw enthousiaste reactie. Maak je interesse kenbaar via [email protected] of bel naar 085-3013989 en vraag naar team Recruitment.

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.