World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
z.s.m.

Helpende ZZP

uur
Regio Baarn

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

Helpende ZZP

Wie zoeken wij?

Functieomschrijving: Wij, Lead Healthcare, hebben in de ouderenzorg door heel Nederland diverse kansen beschikbaar. Via onze gebruiksvriendelijke app kun je eenvoudig en snel diensten plannen die passen bij jouw beschikbaarheid en voorkeuren. Bovendien zie je direct welke opdrachten beschikbaar zijn. Laat het ons weten als een opdracht je interesse heeft; wij regelen het voor jou! Jouw rol als Helpende: Als Helpende ben je tijdens je dienst verantwoordelijk voor de zorg van cliënten in de ouderenzorg. Naast het verlenen van verzorging, onderneem je welzijnsactiviteiten met de cliënten, zoals wandelingen en spelletjes. Je werkt zelfstandig en kunt jouw kennis en vaardigheden inzetten op diverse locaties en afdelingen. Wat wij bieden: - Flexibele opties: Losse diensten of langdurige opdrachten, de keuze is aan jou. - Volledige controle over waar en wanneer je werkt. - Uitdagende functies binnen diverse organisaties als Helpende. - Geen zorgen over facturatie, wij nemen dit van je over en bieden waar nodig advies. - Ruime keuze aan opdrachten voor zowel korte als lange termijn. - Persoonlijke begeleiding van ons toegewijde contactpersonen-team. - Geen bemiddelings- of administratiekosten. Jouw profiel: - In het bezit van een diploma Helpende Zorg en Welzijn. - Bevoegd en bekwaam om ADL-handelingen uit te voeren. - Ervaring met het gebruik van een tillift. - In staat om medicatie te verstrekken. Over Lead Healthcare Wij zijn een enthousiaste en energieke zorgbemiddelaar voor ZZP’ers in de zorg. Persoonlijk contact en oprechte aandacht staan bij ons centraal. Onze kernwaarden, namelijk aandacht, initiatief nemen en werkplezier, leiden ons in ons dagelijks werk. We geloven dat door het werkgeluk van de zorgprofessional centraal te stellen, de cliënt de beste zorg krijgt. Work Happy Bij Lead Healthcare staat werkgeluk centraal. We zetten ons dagelijks in zodat onze professionals kunnen doen wat ze het liefste doen: mensen helpen. Van organisatorische tot personele vraagstukken, sinds 2006 gaan we net dat stapje verder. Daarom bieden wij altijd een advies en dienst op maat: consultancy-opdrachten, tijdelijke versterking door één van onze zorgprofessionals en werving- en selectietrajecten. World-Class Workplace Lead Healthcare is sinds 2016 elk jaar op rij uitgeroepen tot een World-Class Workplace. Onze mensen beoordelen ons met een 8, en dat delen we graag. We doen het samen, met oog voor elkaar, om het beste in elkaar naar boven te halen. Onze zorgprofessionals leveren dag en nacht topprestaties. Wij zorgen op onze beurt voor jou. Door te luisteren naar jouw dromen, wensen en behoeften. We geloven dat de beste zorg begint bij een gelukkige zorgprofessional. Daarom zijn wij er voor jou. Work Happy. Ben je enthousiast? Schrijf je direct in! Voor vragen kun je contact met ons opnemen via telefoon op 085-3013989 of per e-mail via [email protected]. We staan je graag te woord.

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.