World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
z.s.m.

Fulltime huishoudelijk medewerker tot eind december gezocht in Amerongen!

uur
Regio Amerongen

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

Fulltime huishoudelijk medewerker tot eind december gezocht in Amerongen!

Wie zoeken wij?

Elim is een Bijbelse naam voor 'Oase', een plek waar de Israëlieten rust vonden tijdens hun doortocht in de woestijn. Vanuit de rijke geschiedenis met haar wortels in het Zendings-Diaconessenhuis biedt de zorglocatie anno nu zo'n plek voor ouderen in Amerongen. Ze bieden verpleeghuiszorg en verzorging aan met goede begeleiding en advies. anuit de rijke geschiedenis met haar wortels in het Zendings-Diaconessenhuis biedt de zorglocatie anno nu zo'n plek voor ouderen. Aan de voet van de Amerongse berg en aan de rand van het dorp is het volop genieten van rust in een bosrijke omgeving. Elim biedt twee woonvormen: de zorgappartementen en kleinschalig wonen. Op deze locatie zijn ze op zoek naar een huishoudelijk medewerker die ze per zo snel mogelijk wil komen ondersteunen tot eind december. Ze hebben dagelijks iemand nodig van 08:00-15:00 of van 09:00-16:00. Heb jij interesse? Laat het ons weten! Ook wanneer je niet fulltime wil werken, horen wij graag van je.

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.