World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
z.s.m.

Drie mooie opdrachten als helpende of helpende plus in Utrecht!

uur
Regio Utrecht

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

Drie mooie opdrachten als helpende of helpende plus in Utrecht!

Wie zoeken wij?

De Bijnkershoek is een groot en veelzijdig woonzorgcentrum aan de rand van Transwijk. Het ligt aan een klein park en kijkt uit op sportvelden. Aan de achterzijde is een mooie tuin voor de bewoners. Het woonzorgcentrum heeft verschillende woonvormen. Er zijn 96 een- en tweekamerappartementen voor mensen die zorg nodig hebben maar nog redelijk zelfstandig zijn. Er zijn twee driekamerappartementen. In De Bijnkershoek zijn 64 ‘verpleeghuisplaatsen’ voor bewoners die intensieve zorg nodig hebben. Het zijn 32 plaatsen voor mensen met dementie en 32 plaatsen voor mensen met lichamelijke problemen. Zij wonen in kleinschalige woningen. Elke woning heeft 8 bewoners. Op dit moment zijn etage 1 en etage 2 op zoek naar een helpende of helpende plus. Etage 1: Op zoek naar een helpende voor 07:00-11:00 diensten. Het gaat om 14 of 28 uur per week en op zoek naar een helpende plus voor diensten van 07:00-13:00 voor 20-22 uur per week. Etage 2: Op zoek naar een helpende voor diensten van 07:00-13:00 voor 16-18 uur per week. Wie ben jij? - Je bent in het bezit van een diploma helpende (of helpende plus); - Je bent per zo snel mogelijk beschikbaar. Heb je interesse in een van bovenstaande opdrachten? Wij horen graag van je! Vragen? Wij staan je graag te woord via [email protected].

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.