World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
z.s.m.

Verzorgende IG gezocht voor 2-3 nachtdiensten per week in Dodewaard (Gelderland)

20 uur
Regio Dodewaard

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

Verzorgende IG gezocht voor 2-3 nachtdiensten per week in Dodewaard (Gelderland)

Wie zoeken wij?

Huize Appelenburg is een kleinschalige woonvorm midden in het dorp Dodewaard. De locatie bestaat uit twee woningen voor elk acht bewoners met dementie. Daardoor is het een overzichtelijke, kleine locatie. Een herkenbare en veilige omgeving, waar de eigen ervaringswereld van de cliënten centraal staat. Wonen in Huize Appelenburg Huize Appelenburg biedt in 16 woningen zorg aan ouderen met zorgzwaartepakket 5 of 7, dat is psychogeriatrische verpleeghuiszorg. Elke kleinschalige groepswoning voor acht mensen heeft een woonkamer met keuken. Iedere bewoner heeft een eigen zit-slaapkamer. Per twee zit-slaapkamers is er een gedeelde doucheruimte met toilet. Deze ruimte is toegankelijk vanuit de zit-slaapkamer. Er is ook een gezamenlijke tuin en op de tweede verdieping een balkon. Er is dagelijks 24-uurs zorg aanwezig. Groepswonen Kleinschalig groepswonen draagt bij aan woon- en leefplezier van de cliënten. Zowel door vertrouwdheid, veiligheid en structuur, als ook door herkenbare activiteiten als samen koken, schoonmaken en boodschappen doen. Van de familie wordt verwacht dat zij intensief betrokken blijven. Zij kunnen bijvoorbeeld ook, tegen kostprijs, mee eten. Er is veel aandacht voor mensen, u heeft veel inspraak en inbreng. Samen met zeven of acht anderen vormt de bewoner een huishouden. De bewoner beschikt over een eigen zit-/slaapkamer. De locatie is per zo snel mogelijk op zoek naar een verzorgende IG voor nachtdiensten. Het gaat om een opdracht voor 20 uur per week, dus 2 tot 3 nachtdiensten per week. De dagen bespreek je uiteraard in overleg met de locatie. Wie ben jij? - Je bent in het bezit van een diploma verzorgende IG; - Je bent in het bezit van geldig BHV; - Je bent per zo snel mogelijk tot en met maart 2024 (grotendeels) beschikbaar. Interesse? Wij horen je graag! Heb je nog vragen? Wij staan je graag te woord per telefoon via 085-3013989 of per mail via [email protected].

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.