World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
z.s.m.

Helpende (of plus) gezocht voor doorplanning in Tolkamer (Gelderland)

uur
Regio Tolkamer

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

Helpende (of plus) gezocht voor doorplanning in Tolkamer (Gelderland)

Wie zoeken wij?

Op één van de mooiste plekken aan de Rijn, in Tolkamer, ligt woonzorglocatie Rijnzicht. In dit klassiek ogende gebouw bieden ze 21 mooie en ruime woonruimtes aan met alle benodigde service, zorg en comfort. Heerlijk wakker worden, de gordijnen openen en genieten van een prachtig uitzicht over de Rijn en de uitgestrekte uiterwaarden. Met de dynamiek van de binnenscheepvaart op de rivier en de eerste wandelaars in de vroege ochtendzon op de kade, is het een goed begin van de dag. De woonappartementen verschillen in grootte van circa 75 m2, tot royale appartementen van ruim 110 m2. Stuk voor stuk met minimaal 3 kamers en voorzien van alle moderne comfort. Alle appartementen hebben een unieke indeling en vrijwel altijd een eigen balkon. Bewoners en medewerkers weten elkaar in de gemeenschappelijke woon- en dinerkamer altijd te vinden voor een praatje en een kop koffie. In de algemene ruimte organiseren ze in samenspraak met de bewoners leuke activiteiten zoals muziek maken en luisteren of spelletjes spelen. De locatie is op zoek naar een helpende (of plus) als vaste flex collega. Het gaat niet om specifieke uren of diensten. Ze overleggen graag de openstaande diensten met je. Wie ben jij? - Je bent in het bezig van een diploma helpende (eventueel met medicatie module); - Je bent per zo snel mogelijk beschikbaar; Interesse? Wij horen het graag!

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.