World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
z.s.m.

2 verzorgenden-IG gezocht voor nieuwe samenwerking in Leersum!

16 uur
Regio Leersum

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

2 verzorgenden-IG gezocht voor nieuwe samenwerking in Leersum!

Wie zoeken wij?

Nieuw Vogelesang is een prachtige zorgvilla in Leersum en wordt geleid door Edith en Gerrit Aartsen, de zorgondernemers. Zij staan voor kwalitatieve, kleinschalige zorg aan ouderen. Nieuw Vogelesang heeft 16 appartementen en 4 studio’s voor mensen met dementie of somatische hulpvragen die niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen. Nieuw Vogelesang is een kleinschalig woon-zorgcentrum. In Nieuw Vogelesang nemen de bewoners hun eigen meubilair en leefgewoontes mee en past de zorg zich aan de bewoner aan. Daardoor kunnen de bewoners hun leven verder leven en zoveel mogelijk eigen keuzes maken. Hierin kan jij als zorgmedewerker het verschil maken. Over de zorg Het team van Nieuw Vogelesang B.V. bied de bewoners het volledig pakket aan van welzijn, begeleiding en zorg. Dit doen ze 24 uur per dag, 7 dagen per week. Hierin werken ze intensief samen met betrokken huisartsen uit Leersum en andere disciplines, als fysiotherapeut, ergotherapeut, diëtist, etc. Op dit moment is de locatie op zoek naar 2 verzorgenden-IG. Het gaat om opdrachten voor 16 uur. De ene opdracht is voor nachtdiensten en de ander voor dag-, avond- en weekenddiensten. Wie ben jij? - Je bent per zo snel mogelijk beschikbaar; - Je woont in de nabije omgeving van Leersum; - Respect en begrip voor bewoners met de chriselijke geloofsovertuiging. Interesse? Wij horen het graag!

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.