World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
19 februari 2024

Terminale nachtzorg voor Verzorgende IG / Verpleegkundige!

16 uur
Regio Bosch en Duin

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

Terminale nachtzorg voor Verzorgende IG / Verpleegkundige!

Wie zoeken wij?

Voor Accolade Zorg zijn wij momenteel op zoek naar Verzorgenden IG en Verpleegkundigen die zich (incidenteel) in willen zetten voor de terminale nachtzorg bij de bewoners thuis. Voor de duidelijkheid; dit gaat niet om een opdracht met vaste uren, maar om een opbouw van een poule waaraan wij de diensten kunnen toewijzen zodra wij deze binnen krijgen! Het betreft cliënten in omgeving Zeist, Bosch en Duin en Bilthoven, Wat wordt er precies van je verwacht in de nacht? (Harde eis dat je voor onderstaande handelingen bevoegd en bekwaam bent!): Het is een waakdienst (let op; GEEN slaapdienst). Tussen 23:00 en 7:00 uur ben je bij een terminaal cliënt. Familie van de cliënt is in het zelfde gebouw/huis alleen deze zullen slapen. Het is de bedoeling dat jij waar nodig subcutaan of intramusculaire moeten injecteren of kennis dient te hebben van gebruik van venflon (vlindernaaldje) welke al ingebracht is, maar zo nodig ook door jou ingebracht dient te worden. Er is altijd mogelijkheid om te overleggen met de verantwoordelijk verpleegkundige van de wijngaard. Je werkt met 1 cliënt per nacht en blijft dus bij de cliënt. Ben jij een verzorgende IG of verpleegkundige die bevoegd en bekwaam is voor bovenstaande handelingen en ben jij geïnteresseerd om in de poule voor terminale nachtzorg te komen? Neem dan z.s.m. contact met ons op!

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.