World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
19 februari 2024

Helpende plus en Verzorgende IG gezocht per direct voor dag/avond/weekend diensten in Wilgenplas

uur
Regio Westervoort

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

Helpende plus en Verzorgende IG gezocht per direct voor dag/avond/weekend diensten in Wilgenplas

Wie zoeken wij?

Met spoed zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kracht voor een tijdelijke opdracht op de Wilgenpas, startend per direct tot 1 april. Het betreft een functie als Helpende Plus voor 20 tot 24 uur per week. Functievereisten: * Ervaring als Helpende Plus / Verzorgende IG is vereist. * Beschikbaarheid voor dag-, avond-, weekenddiensten en mogelijk kortere diensten. * Flexibiliteit om 20 tot 24 uur per week in te vullen. Toelichting: Deze opdracht vraagt om een professional met een lege agenda die gedurende 1.5 maand een commitment wil aangaan met de locatie. De locatie is groot en de werkdruk kan intens zijn, dus het is van belang dat je hiervan bewust bent en bereid bent om voor de volledige periode in gezet te worden. Belangrijk: Start: Per direct. Duur: Tot 1 april (mogelijk uitzicht op verlenging) Uren: 20 tot 24 uur per week. Mocht je geïnteresseerd zijn of verdere vragen hebben, horen wij dat graag.

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.