World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
19 februari 2024

Opdracht Verzorgende IG / Begeleider voor niet-aangeboren hersenletsel afdeling Bilthoven

24 uur
Regio Bilthoven

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

Opdracht Verzorgende IG / Begeleider voor niet-aangeboren hersenletsel afdeling Bilthoven

Wie zoeken wij?

Voor Accolade Zorg d'Amandelboom zijn wij op zoek naar een verzorgende IG of een begeleider met een medicatiecertificaat die afdeling Ceder/Olijf wilt ondersteunen. Het betreft een afdeling voor bewoners met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Het is dus van belang dat je een ruime ervaring hebt met deze doelgroep. De inzet is met name voor korte ochtenddiensten, lange avond- of weekenddiensten. Sporadisch zal er ook een nachtdienst bij zitten. Wie ben jij? - Jij bent een verzorgende IG of begeleider met medicatie certificaat - jij hebt een ruime ervaring in NAH - jij bent woonachtig in regio Bilthoven/Utrecht/Amersfoort (lange afstanden vindt de afdeling niet wenselijk) - Jij bent flexibel inzetbaar en ook voor korte diensten inzetbaar Ben jij geïnteresseerd? Neem dan z.s.m. contact met ons op!

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.