World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
1 juni 2024

Verzorgende IG gezocht per 01-06-2024 voor wijkverpleging regio Gelderland!

24 uur
Regio Ede Gld.

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

Verzorgende IG gezocht per 01-06-2024 voor wijkverpleging regio Gelderland!

Wie zoeken wij?

Ben jij een zelfstandige verzorgende IG en op zoek naar een uitdagende kans om je vaardigheden te benutten gedurende de zomermaanden? Wij zijn op zoek naar drie gedreven zzp'ers die beschikbaar zijn om flexibel ingezet te worden binnen de wijkverpleging. Functieomschrijving: Als verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het bieden van hoogwaardige zorg aan cliënten in de wijkverpleging. Je bent flexibel inzetbaar gedurende de zomermaanden, van juni tot september, voor 24 uur per week. De werkzaamheden vinden plaats in de regio's Ede, Lunteren, en Bennekom/Wageningen/Renkum/Oosterbeek. Jouw Profiel: Je bent een verzorgende IG met relevante werkervaring. Als zzp'er ben je flexibel en zelfstandig inzetbaar. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en empathie. Je bent in staat om zelfstandig te werken en hebt een passie voor het bieden van zorg aan anderen. Wij Bieden: Een uitdagende en afwisselende functie binnen de wijkverpleging. Flexibele inzet gedurende de zomermaanden voor 24 uur per week. Heb jij interesse in deze uitdagende zzp-opdracht binnen de wijkverpleging?

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.