World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
12 augustus 2025

Zomeropdracht voor Verzorgende IG in Bunnik

28 uur
Regio Doorn

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

Zomeropdracht voor Verzorgende IG in Bunnik

Wie zoeken wij?

🏠 Doe mee met ons nieuwe avontuur bij woonzorglocatie De Weijer! In september 2020 opende De Weijer haar deuren in een prachtige woonwijk in Bunnik, op steenworp afstand van het historische dorpscentrum. Met woonzorg voor 14 bewoners met dementie en zorgprofiel VV5 of VV7, bieden we een warme thuisbasis. Op de eerste en tweede etage zijn appartementen beschikbaar voor huur. Bij De Weijer staat de bewoner centraal, waarbij familie nauw betrokken wordt bij besluitvorming. We streven ernaar om het leven van onze bewoners voort te zetten zoals ze dat thuis gewend waren, in een stimulerende omgeving waar autonomie voorop staat. Vrijwilligers zijn van harte welkom om bij te dragen aan elke waardevolle dag! Over QuaRijn: QuaRijn verwelkomt iedereen, ongeacht geloofsovertuiging of achtergrond. Met diverse voorzieningen zoals aanleunwoningen, woonzorgcomplexen, thuiszorg en meer, bieden we een scala aan zorgmogelijkheden. Ons Kennis en Behandel Centrum biedt uitgebreide ondersteuning, variërend van fysiotherapie tot psychologische zorg.

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.