World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
17 juni 2024

Helpende plus en Verzorgende IG gezocht voor thuiszorg omgeving Rotterdam

24 uur
Regio Rotterdam

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

Helpende plus en Verzorgende IG gezocht voor thuiszorg omgeving Rotterdam

Wie zoeken wij?

MEM Thuiszorg is op zoek naar enthousiaste Helpende Plussers en Verzorgenden IG voor thuiszorgdiensten in de omgeving van Rotterdam. We bieden een uitdagende kans voor zorgprofessionals die streven naar uitmuntendheid in de zorg. Dit betreft een langdurige opdracht. Functieomschrijving: Als Helpende Plus of Verzorgende IG bied je hoogwaardige zorg aan onze cliënten in hun thuisomgeving. Je bent verantwoordelijk voor het leveren van zorg op maat, waarbij je de zelfstandigheid en het welzijn van de cliënt bevordert. Diensten vinden plaats gedurende ochtenden, avonden en weekenden, flexibiliteit is daarbij van groot belang. Functievereisten: - Diploma Helpende Plus of Verzorgende IG. - Affiniteit met en ervaring in de thuiszorg. - Flexibiliteit om ochtend-, avond- en weekenddiensten te werken. - Goede communicatieve vaardigheden en empathie.

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.