World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
22 juli 2024

VIG'ers gezocht in Hoogvliet - 24-32 uur voor periode-opdracht PG

32 uur
Regio Hoogvliet

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

VIG'ers gezocht in Hoogvliet - 24-32 uur voor periode-opdracht PG

Wie zoeken wij?

Voor Argos Zorggroep, locatie Breede Vliet in Hoogvliet zijn we op zoek naar vier enthousiaste verzorgenden IG: We hebben 2 keer twee zomeropdrachten beschikbaar: Periode 1) 22-07 t/m 26-08 Periode 2) 03-06 t/m 30-09 Aantal uur: 24 - 32 uur Soort diensten: alle soorten diensten Niveau: verzorgende IG Soort zorg: PG (dementie) Tarief: € 43,20 per uur (weekend/nacht: € 51,84 per uur) Voor beide opdrachten geldt het beleid dat je voor de gehele periode beschikbaar bent en géén vakanties gepland hebt staan. Heb jij interesse in één van de twee opdrachten? Laat ons weten voor welke periode je beschikbaar bent en we stellen je graag voor. Over de locatie Zorg en aandacht in een eigentijdse en sfeervolle omgeving Breede Vliet heeft eind mei 2021 haar deuren geopend en biedt een warm thuis aan ouderen met dementie. Ook voor tijdelijke zorg kan men terecht in Breede Vliet, zoals crisisopname en dagbesteding of eerstelijns behandelingen. Breede Vliet is het nieuwste huis van Argos Zorggroep vol zorginnovaties voor een prettige en vellige woon- en werkomgeving. De 180 bewoners van Breede Vliet krijgen deskundige zorg en aandacht in kleinschalige woongroepen. Elke bewoner heeft een eigen appartement met eigen sanitair. In de gemeenschappelijke huiskamers organiseren ze activiteiten en nuttigen ze gezamenlijk de maaltijden. De Boulevard is het paradepaardje: een glazen promenade van zo’n 105 meter lang. De Boulevard is de centrale plek in Breede Vliet en lijkt net een echte winkelstraat met voorzieningen zoals een kapper en een kleine bibliotheek. Dankzij het vele glas is het een heerlijke plek om binnenshuis te wandelen. Breede Vliet staat goed bekend in deze omgeving. Ze scoren hoog op cliënttevredenheid en hebben een ervaren team waarop ze kunnen bouwen. Soort zorg: PG Verzorging/verpleging - etage 4 Zorgprofiel: VV5/VV7 Parkeren Ze beschikken over een eigen parkeergelegenheid waar je gratis kunt parkeren.

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.