World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
1 juli 2024

Zomeropdracht bij QuaRijn in Amerongen; VIG voor 24 uur 01-07 t/m 01-09

24 uur
Regio Amerongen

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

Zomeropdracht bij QuaRijn in Amerongen; VIG voor 24 uur 01-07 t/m 01-09

Wie zoeken wij?

Voor QuaRijn, locatie De Ridderhof in Amerongen zijn wij op zoek naar twee verzorgenden IG die gráág dagdiensten werken. Waar: QuaRijn Locatie: De Ridderhof, Amerongen Team: 1, 2 en 3 Soort zorg: PG Niveau: verzorgende IG Aantal uur: 24 per week Soort diensten: dagdiensten Periode: 01-07-24 t/m 01-09-2024 Je werkt over 3 PG-afdelingen van De Ridderhof. PG team 1 (woning 1,2&3) = PG, kleinschalig wonen Ben jij beschikbaar voor de gevraagde periode en heb je geen (lange) vakantie gepland staan? Fijn! Dan horen we graag van jou en stellen we je voor bij QuaRijn! Over De Ridderhof De Ridderhof ligt in een mooie woonwijk op loopafstand van de oude dorpskern, de uiterwaarden en een supermarkt. In het verzorgingshuis kan men wonen met zorgprofiel 4, diverse diensten van QuaRijn afnemen en meedoen met gezellige activiteiten. In de kleinschalige woningen van De Ridderhof, wonen mensen met dementie die vanwege hun aandoening niet meer in hun eigen huis kunnen wonen. In groepen van zes tot acht bewoners wordt belevingsgerichte zorg geboden. Iedere bewoner heeft een eigen, ruime kamer met keuken, douche en toilet. De kamers zijn ruim omdat het voormalige verzorgingshuisappartementen zijn. Iedere groep bewoners heeft zijn eigen, veilige mogelijkheid om buiten te zitten. Om voor het kleinschalig wonen in aanmerking te komen, heeft men zorgprofiel 5 of 7 met intensieve begeleiding en intensieve verzorging nodig. De Ridderhof heeft een winkeltje, kapsalon en een bibliotheek.

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.