World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
1 juli 2024

Leuke zomeropdracht KSW Villa De Eik (PG) in Amersfoort - 24 uur voor helpende plus! 2 maanden

24 uur
Regio Amersfoort

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

Leuke zomeropdracht KSW Villa De Eik (PG) in Amersfoort - 24 uur voor helpende plus! 2 maanden

Wie zoeken wij?

Lekker aan de slag bij KSW Villa De Eik in Amersfoort!? Dat kan! Wij zoeken een helpende plus voor een periodeopdracht van 2 maanden, 24 uur: Let op! Je gaat aan de slag op KSW Villa De Eik (PG), maar kunt ook ingezet worden op KSW Quercus (PG), ook in Amersfoort, op loopafstand van de locatie. Waar: Silverein Locatie: KSW Villa de Eik, Amersfoort (en evt. KSW Quercus) Soort zorg: KSW dementie Niveau: Helpende plus Tarief: € 38,00 (weekend: € 45,60) Aantal uur: 24 uur per week Soort diensten: alle diensten Periode: 01-07 t/m 31-08 Ben jij beschikbaar voor de gevraagde periode en heb je geen (lange) vakantie gepland staan? Fijn! Dan horen we graag van jou en stellen we je voor bij KSW Villa De Eik! Over locatie Villa De Eik Villa de Eik is een mooie verbouwde villa uit de jaren ’30 en is gelegen in een bosrijke omgeving, dichtbij dierenpark Amersfoort. Comfortabel leven is waar het om gaat in Villa de Eik. De kleinschaligheid en de gemeenschappelijke huiskamer en keuken dragen bij aan de huiselijke sfeer in Villa de Eik. In Villa de Eik woont zowel op de begane grond, als op de eerste verdieping een groep van zeven bewoners met dementie. Er is veel aandacht voor de dagelijkse activiteiten die bij een huishouden horen. Villa de Eik deelt een beleef- en kijktuin met Quercus, een andere locatie van Silverein, die schuin achter de villa ligt.

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.