World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
1 juli 2024

2 x zomeropdracht KSW Quercus in Amersfoort - 24 uur voor helpende plus! 2 of 3 maanden

24 uur
Regio Amersfoort

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

2 x zomeropdracht KSW Quercus in Amersfoort - 24 uur voor helpende plus! 2 of 3 maanden

Wie zoeken wij?

Lekker aan de slag bij KSW Quercus in Amersfoort!? Dat kan! Wij zoeken twee helpenden plus voor een periodeopdracht: Er zijn twee periodes beschikbaar: 1) 1 juli tot en met 31 augustus (2 maanden) 2) 1 juli tot en met 30 september (3 maanden) Let op! Je gaat aan de slag op KSW Quercus, maar kunt ook ingezet worden op KSW Villa De Eik (PG), ook in Amersfoort, op loopafstand van de locatie. Waar: Silverein Locatie: KSW Quercus, Amersfoort (en evt. Villa de Eik) Soort zorg: KSW dementie Niveau: Helpende plus Tarief: € 38,00 (weekend: € 45,60) Aantal uur: 24 uur per week Soort diensten: alle diensten Periode: 01-07 t/m 31-08 of 01-07 t/m 30-09 Ben jij beschikbaar voor de gevraagde periode en heb je geen (lange) vakantie gepland staan? Fijn! Dan horen we graag van jou en stellen we je voor bij KSW Quercus! Over locatie Quercus In Quercus woont men in een nieuwbouwvilla in de bosrijke omgeving van Amersfoort. Er woont een groep van zeven mensen op de begane grond en een groep van acht op de eerste verdieping. Een hecht team zorgt voor rust en een goede, huiselijke sfeer. Er is veel aandacht voor de dagelijkse activiteiten van het huishouden. Quercus ligt schuin achter Villa De Eik, een andere locatie van Silverein. Bewoners van beide huizen kunnen elkaar in de gezamenlijke serre en beleef- en kijktuin ontmoeten. Een handje meehelpen in de beleef- en kijktuin Na een flinke opknapbeurt is de tuin een beleef- en kijktuin geworden. Langs het wandelpad staan diverse grote beelden. Ook is er een moestuin en zijn er fruitbomen. Groente en fruit worden gebruikt voor de maaltijden of verkocht. Verder zijn er schommelbanken, tafels, een prieel en een gezellige zithoek. Mede dankzij de tuin is in Quercus altijd veel te doen. Bewoners hebben eigenlijk altijd een fijne dagbesteding. Quercus is op loopafstand van Dierenpark Amersfoort. Dichtbij Quercus ligt Bos Birkhoven; ideaal voor een wandeling met naasten, of vrijwilligers. Quercus heeft ook een duofiets, waarmeede bewoner met naasten een stukje kan fietsen en een interactieve beleef tv, waarmee spelletjes en puzzels gedaan kunnen worden en kan worden geluisterd naar muziek. Hoe woont men in Quercus? In Quercus deelt men met 6 of 7 andere bewoners met dementie een verdieping. De bewoner heeft: - een eenkamerappartement met eigen sanitair; - een gemeenschappelijke woonkamer en keuken; - een beleef- en kijktuin.

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.