World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
1 juli 2024

Zomeropdracht KSW De Plataan in Amersfoort - 28-32 uur voor VIG!

32 uur
Regio Amersfoort

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

Zomeropdracht KSW De Plataan in Amersfoort - 28-32 uur voor VIG!

Wie zoeken wij?

Lekker aan de slag bij KSW De Plataan in Amersfoort!? Dat kan! Wij zoeken een energieke verzorgende IG voor een periodeopdracht van minimaal 3 maanden: Waar: Silverein Locatie: KSW De Plataan, Amersfoort Soort zorg: KSW dementie Niveau: Verzorgende IG Tarief: €43,50 (weekend: €52,20) Aantal uur: 28-32 uur per week Soort diensten: alle diensten Periode: 01-07-24 t/m 30-09-2024 Ben jij beschikbaar voor de gevraagde periode en heb je geen (lange) vakantie gepland staan? Fijn! Dan horen we graag van jou en stellen we je voor bij KSW De Plataan! Over locatie De Plataan De Plataan is gevestigd in een voormalige school, midden in de Amersfoortse woonwijk Soesterkwartier. Wat De Plataan uniek maakt, is de tuin; de mooiste van het hele Soesterkwartier! De bijzondere tuin van De Plataan is tot stand gekomen met het programma “Groen Verbindt” van Het Oranje Fonds. Het programma stimuleert en subsidieert groene plannen van zorginstellingen en maatschappelijke organisaties. In dat kader ontstond het idee om een buurttuin te creëren die verbindend werkt tussen de verschillende generaties. De buurtbewoners van het Soesterkwartier zijn erg betrokken bij De Plataan. Zij nodigen hen dan ook regelmatig uit. Bij de maaltijden eten ze van de groenten die in de eigen moestuin worden verbouwd. Bijna dagelijks zijn er verse eieren, gelegd door de kippen die in de tuin rondlopen. Zelfs bij slecht weer kan men genieten van de tuin. In de kas zitten ze er altijd droog en warmpjes bij. De kleinschalige woonvorm voor mensen met dementie bestaat uit twee groepen van zes personen, verdeeld over de begane grond en eerste etage. Op de begane grond zijn ook enkele appartementen voor mensen met dementie, waar plaats is voor zeven bewoners. De appartementen zijn ruim en sfeervol doordat ze zijn verbouwd in de stijl van de voormalige school. Men woont op De Plataan in een groepswoning voor 6 personen met gemeenschappelijke huiskamer.

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.