World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
12 juli 2024

Twee VIG'ers gezocht in Bilthoven - 24 uur p.wk. 4 maanden!

24 uur
Regio Bilthoven

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

Twee VIG'ers gezocht in Bilthoven - 24 uur p.wk. 4 maanden!

Wie zoeken wij?

Voor Silverein, locatie De Biltse Hof - Heidetuin in Bilthoven zijn we op zoek naar twee enthousiaste verzorgenden IG voor een lange periodeopdracht van 4 maanden: Waar: Silverein Locatie: De Biltse Hof, Heidetuin Team: Heidetuin Soort zorg: somatiek Niveau: Verzorgende IG Tarief: €43,50 (weekend: €52,20) Aantal uur: 24 uur per week Soort diensten: voornamelijk dag- en avonddiensten Periode: 01-07-24 t/m 01-11-2024 Over locatie De Biltse Hof - Heidetuin De Biltse Hof bestaat uit 24 eenkamerappartementen. Voor liefhebbers van groen en rust is locatie De Biltse Hof, op het terrein van Berg en Bosch, zeer gunstig gelegen. Met de vele wandelmogelijkheden in de buurt kan men het hele jaar door volop genieten van de natuur. En op een zomerse dag is het goed toeven in de grote, beschutte binnentuin en op het gezellige terras aan de voorzijde van het gebouw. De Biltse Hof biedt een thuis aan mensen met somatische (lichamelijke) problemen. In de Heidetuin zijn 24 eenkamerappartementen en een aantal huiskamers. Daarnaast kan men bij De Biltse Hof ook terecht voor revalidatiezorg en herstelzorg. Appartementen De eenkamerappartementen bestaan uit: een zithoek bij het raam, slaapgedeelte met bed, wastafel met grote spiegel, alarmeringssysteem, brand- en rookmelder, tv-aansluiting en gordijnen. Naast het eigen appartementen kan de bewoner ook terecht in de huiskamer. Om een krantje te lezen, muziek te luisteren, een activiteit samen met andere bewoners te doen, samen koffie te drinken en te eten. Net waar men zin in heeft. Alle huiskamers hebben uitzicht op het bos. .

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.