World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
15 juli 2024

2 verzorgende IG (nacht)opdrachten in Den Haag 24-28 uur per week

uur
Regio Den Haag

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

2 verzorgende IG (nacht)opdrachten in Den Haag 24-28 uur per week

Wie zoeken wij?

Voor Korian Het Gouden Hart Den Haag zijn wij op zoek naar 2 verzorgenden IG die de locatie kunnen ondersteunen. Lees hieronder de exacte opdrachten: - Verzorgende IG voor +/- 28 uur per week. De periode is van 15 juli t/m 25 augustus en het betreft dag- en avonddiensten. - Verzorgende IG voor 3 nachten per week. Het betreft standaard donderdag, vrijdag en zaterdagnacht en de periode loopt van 5 augustus t/m 25 augustus. LET OP: BHV is vereist! Ben jij geïnteresseerd in een van deze opdrachten? Maak dit dan zo spoed mogelijk aan ons kenbaar door te reageren en antwoord te geven op onderstaande vragen: - In welke opdracht ben je precies geïnteresseerd? - Per en tot wanneer ben je beschikbaar? - Hoeveel uur per week ben je beschikbaar? - Welke diensten werk je graag? Dag-, avond-, nacht- en/of weekenddiensten? - Heb je een voorkeur voor een doelgroep? - Zijn er andere bijzonderheden die wij van je moeten weten? - Schrijf een motivatie/ stukje over jezelf. Dit sturen wij mee met het voorstel! We zien jouw aanmelding graag tegemoet!

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.