World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
15 mei 2024

Zomeropdracht voor helpende (plus) in Ugchelen nabij Apeldoorn

uur
Regio Ugchelen

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

Zomeropdracht voor helpende (plus) in Ugchelen nabij Apeldoorn

Wie zoeken wij?

Vindt jij het leuk om als helpende (plus) aan de slag te gaan in? Je werkzaamheden als Helpende (plus): -Verlenen van persoonlijke verzorging aan bewoners, zoals hulp bij wassen, aankleden, toiletbezoek en mobiliteit; -Bieden van sociaal-emotionele ondersteuning aan cliënten door middel van gesprekken en activiteiten; -Samenwerken met verpleegkundigen, verzorgende en andere zorgprofessionals om een optimale zorgervaring te bieden voor de bewoners; -Je rapporteert zorgvuldig en volledig in het geautomatiseerde Nedap ONS systeem Herken jij jezelf hierin? Je hebt van nature een zorgzaam karakter, straalt betrokkenheid uit en bent positief ingesteld; Je ziet de mens achter de bewoner, signaleert veranderingen in hun wensen en behoeften en handelt daar ook naar; Je hebt affiniteit met diverse culturele achtergronden; En houdt bovendien wel van een heerlijke lunch. Selamat makan! Is bovenstaande opdracht helemaal passend voor jou? Reageer op de button of mail naar [email protected]

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.