World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
15 mei 2024

Coördinerend verzorgenden IG gezocht voor opdracht in Voorschoten!

uur
Regio Voorschoten

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

Coördinerend verzorgenden IG gezocht voor opdracht in Voorschoten!

Wie zoeken wij?

Coördinerend Verzorgenden IG voor TVT Team Topaz, een organisatie die staat voor liefdevolle, hoogwaardige en persoonsgerichte zorg, zoekt meerdere coördinerend verzorgenden IG voor het TVT team in Voorschoten en Leiden Zuid-West. Locaties: Voorschoten: Binnen een straal van 3 kilometer om Vlietwijk en Nieuw Foreschate. Leiden Zuid-West: Binnen een straal van 1 kilometer om Haagwijk, Zuydtwijck en Lakenhof. Werkuren: 24 tot 28 uur per week. Diensten van 8, 6 of eventueel 4 uur, door de weeks en om het weekend. Duur van de opdracht: Minimaal 6 maanden. Werkwijze: Gebruik van e-bikes mogelijk. Werken met een zorgroute, waarbij er tijd is om bij de cliënt thuis zorg en welbevinden te bieden, inclusief een gezellig bakje koffie. Ondersteuning van kwetsbare ouderen om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Over Topaz: Topaz gelooft dat het hele leven telt. Elke cliënt is meer dan zijn ziekte of ouderdom. De organisatie hecht waarde aan het leren kennen van de cliënten, zodat de zorg en ondersteuning aansluit bij hun behoeften. De missie van Topaz is om zorg en ondersteuning te bieden, zodat cliënten zo lang mogelijk zelfstandig, veilig en verantwoord thuis kunnen blijven wonen. Met een Topaz Volledig Pakket Thuis (TVT) ontvangen cliënten persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding en ondersteuning vanuit een indicatie. Deze 24-uurs zorg ontvangen zij thuis, maar wel in de nabijheid van een Topaz locatie. Geplande, ongeplande en acute nachtzorg is onderdeel van het Triageteam. Ben jij een coördinerend verzorgende IG die zich wil inzetten voor persoonsgerichte zorg en het welzijn van kwetsbare ouderen? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten als je deze opdracht wilt aangaan!

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.