World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
15 mei 2024

Helpend en Verzorgende IG gezocht voor opdracht in Lage Vuursch!

uur
Regio Lage Vuursche

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

Helpend en Verzorgende IG gezocht voor opdracht in Lage Vuursch!

Wie zoeken wij?

Locatie: Silverein Elisabeth park: Merelhof, Vinkenhof & Lijsterhof Posities beschikbaar: - Helpende voor dag- en avonddiensten - Verzorgende voor nachtdiensten Periode van de opdracht: - 01-06 tot 01-10 Functieomschrijving: Als Helpende bij Silverein Elisabeth park ondersteun je cliënten in hun dagelijkse activiteiten. Je bent er om hen te helpen waar nodig, terwijl je ook zorgt voor een warme en vriendelijke omgeving. Dag- en avonddiensten bieden een gevarieerd werkschema waarbij je directe ondersteuning biedt aan onze bewoners. Als Verzorgende in de nachtdiensten speel je een cruciale rol in het waarborgen van de veiligheid en het welzijn van onze bewoners gedurende de nacht. Je bent alert en attent, en staat klaar om te reageren op eventuele behoeften of noodsituaties die zich 's nachts kunnen voordoen. -

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.