World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
1 juli 2024

Verzorgende IG gezocht voor opdracht per 01-07 in De Bilt

28 uur
Regio De Bilt

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

Verzorgende IG gezocht voor opdracht per 01-07 in De Bilt

Wie zoeken wij?

Voor de Rinnebeek zijn wij op zoek naar twee nieuwe collega's voor periodeopdrachten. Hieronder volgen de details: - Werkuren: 28 uur per week - Periode: 1 juli 2024 tot 1 november 2024 - Vereisten: In staat zijn om alle diensten te draaien - In staat zijn om alle diensten te draaien, inclusief weekends en feestdagen - Uitstekende communicatieve vaardigheden - Teamspeler met een flexibele instelling Beschrijving: Als verzorgende IG bij onze organisatie ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de veiligheid en het welzijn van onze cliënten. Je voert observaties uit, signaleert mogelijke risico's en ondersteunt bij het implementeren van interventies om een veilige omgeving te garanderen. Daarnaast werk je samen met het team om de zorgbehoeften van onze cliënten te vervullen en een ondersteunend en stimulerend leefklimaat te creëren. Ben je een toegewijde professional die graag een verschil maakt in het leven van anderen? Heb je de vaardigheden en de passie om deze rol met succes te vervullen? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten!

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.