World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
1 juli 2024

Verzorgende IG gezocht voor 28 uur in Soest!

28 uur
Regio Soest

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

Verzorgende IG gezocht voor 28 uur in Soest!

Wie zoeken wij?

Voor onze opdrachtgever Silverein zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken Verzorgende IG (VIG) voor de 1e etage ( Locatie Molenschot). Dit betreft voor 28 uur per week, met een looptijd van drie maanden. Als VIG-er ben je verantwoordelijk voor het verlenen van zorg aan onze bewoners, waarbij hun welzijn en comfort centraal staan. Wat ga je doen: - Uitvoeren van ADL-taken (Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen) - Toedienen van medicatie en uitvoeren van verpleegtechnische handelingen - Begeleiden van bewoners bij hun dagelijkse activiteiten - Bijdragen aan het opstellen en bijstellen van zorgplannen - Signaleren van veranderingen in de gezondheidssituatie van bewoners en hierop adequaat reageren - Samenwerken met collega's en andere zorgprofessionals Wat wij vragen: - Goede communicatieve vaardigheden en een empathisch vermogen - Flexibiliteit en het vermogen om zelfstandig te werken - Bereidheid om in wisselende diensten te werken Ben jij de Verzorgende IG die wij zoeken en wil jij de 1e etage in Molenschot komen versterken vanaf 1 juli 2024? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten!

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.