World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
z.s.m.

Ervaren regionaal teamleider gezocht in Valkenswaard e.o. - 36 uur - langdurige opdracht

36 uur
Regio Eindhoven

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

Ervaren regionaal teamleider gezocht in Valkenswaard e.o. - 36 uur - langdurige opdracht

Wie zoeken wij?

Gezocht! Een ervaren (regionaal) teamleider voor gehandicaptenzorgorganisatie omgeving Valkenswaard! Functie: Regionaal Teamleider Valkenswaard Aantal uur: 36 uur p.wk. Inschaling: FWG 55 – CAO Gehandicaptenzorg (FWG 60 bespreekbaar) Salaris: min. € 3281 – max. € 4806 o.b.v. fulltime (bij FWG 60: min. € 3768 – max. € 5477) Doelgroep: Licht verstandelijke beperking, in de wijk, groepswonen en wonen op afstand Korte toelichting Voor een grote gehandicaptenzorgorganisatie in Noord-Brabant zijn wij per direct op zoek naar een (regionaal) teamleider zorg. Deze (senior) regionaal teamleider gaat aan de slag als ‘rechterhand’ van de directeur zorg. Naast het leidinggeven aan vier verschillende teams in de regio Valkenswaard, gericht op cliënten met een licht verstandelijk beperking, denk je mee in bedrijfsmatige zaken en ben je het aanspreekpunt en gezicht naar buiten, bijvoorbeeld naar (keten)partners. We zijn op zoek naar een ervaren teamleider (meerdere jaren ervaring in de zorg) die de aan het volgende voldoet: - ondernemend, initiatiefrijk, actief meedenkend in verbeteringen - een teamleider die naast de teams aanstuurt ook actief contact heeft met (keten)partners - een medewerker uit de regio Noord-Brabant (bij voorkeur Kempen e.o.) - afgeronde HBO-opleiding in de zorg - aantoonbare managementervaring in de zorg (recent) - bedrijfskunde begrijpen en leuk vinden - minimaal 1 jaar beschikbaar/inzetbaar Het betreft een functie op detacheringsbasis. Een opdracht op ZZP-basis is bespreekbaar, mits minimaal voor een jaar. Tarief in overleg bespreekbaar. Ben jij dé teamleider voor deze mooie organisatie? Of ken je iemand die aan dit profiel voldoet? Wij komen graag in contact. Reageer op deze opdracht of stuur een mail naar [email protected] Voor meer informatie: bel met 06-83628699 en vraag naar Joep

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.