World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
17 juni 2024

Verzorgende IG/EVV'er in Bosch en Duin

24 uur
Regio Bosch en Duin

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

Verzorgende IG/EVV'er in Bosch en Duin

Wie zoeken wij?

Voor de afdeling PG zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren Verzorgende IG met de volgende kwalificaties: Aantoonbare ervaring als EVV'er Per direct beschikbaar voor een periode van ongeveer 3 maanden Beschikbaar voor 20-24 uur per week Bereid om dagdiensten te draaien Wat ga je doen? Als contactverzorgende/EVV'er bij De Wijngaard ben jij de spil in het zorgproces van 3 tot 4 bewoners. Je taken omvatten onder andere: - Het bijwonen van artsenvisites - Het opstellen van zorgplannen - Het voeren van familiegesprekken - Het aansturen van het zorgteam De zorggebieden van De Wijngaard omvatten: - Somatische aandoeningen - Psychische aandoeningen - Laatste levensfase in Hospice De Wijngaard - Langdurige intensieve neurorevalidatie Heb jij de ervaring en de vaardigheden die wij zoeken? En ben je klaar om je steentje bij te dragen aan een warme, liefdevolle omgeving waar onze bewoners zich thuis voelen? Laat het ons dan direct weten!

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.