World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
24 juni 2024

Verzorgende IG en gastvrouw voor 32 uur per 11 juni gezocht in Katwijk

uur
Regio Katwijk

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

Verzorgende IG en gastvrouw voor 32 uur per 11 juni gezocht in Katwijk

Wie zoeken wij?

Topaz Overduin is een gezellig en ruim verpleeghuis, prachtig gelegen aan de rand van de duinen. Overduin is echt onderdeel van de hechte Katwijkse gemeenschap. Veel medewerkers komen uit Katwijk; het maakt de verbondenheid met bewoners extra groot. In Overduin is van alles te doen en er zijn veel voorzieningen om van te genieten. Overduin heeft kortom alles in huis om prettig te wonen en te leven, mét de zorg die men nodig heeft. Bewoners zijn omringd door een vertrouwd team van medewerkers en vrijwilligers, en dus bekende gezichten. Samen met naasten zorgen ze voor een warme, huiselijke sfeer. Voor dagbehandeling met clienten met de ziekte van Huntington zijn we op zoek naar een verzorgende IG en een gastheer/vrouw. Het gaat om een periode van 3 maanden voor 32 uren per week. De werktijden zijn van 09:15 tot 15:45 en start het liefst per 11 juni. Het gaat om 5 werkdagen van 6,5 uur per dag. Heb jij interesse in deze opdracht? Wij horen het graag! Ook voor vragen horen wij uiteraard graag via [email protected].

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.