World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
z.s.m.

Helpende plus en verzorgende IG-ers gezocht voor flexpool binnen heel Quarijn!

uur
Regio Doorn

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

Helpende plus en verzorgende IG-ers gezocht voor flexpool binnen heel Quarijn!

Wie zoeken wij?

QuaRijn heeft een algemene grondslag en staat open voor iedere belanghebbende, ongeacht zijn levensovertuiging of maatschappelijke beschouwing. Ze hebben aanleunwoningen, woonzorgcomplexen, thuiszorg, dagbehandeling, dagactiviteiten, verzorgingshuizen, verpleeghuizen en kleinschalige woonvormen. Het QuaRijn Kennis en Behandel Centrum biedt onze cliënten fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, specialisten ouderengeneeskunde, een psycholoog, een geestelijk verzorger en een diëtist. Op dit moment is Quarijn op zoek naar helpenden plus en verzorgende-IGers die flexibel binnen Quarijn willen werken. Het gaat hierbij dus niet om een opdracht voor een bepaalde periode. Het is de bedoeling dat jij in overleg met de planners van Quarijn diensten voor jezelf inpland. Wie ben jij? - Je bent in het bezit van een diploma helpende plus of verzorgende IG; - Je bent komende periode beschikbaar om diensten te werken. Interesse? Je kan direct reageren. Vragen? Wij beantwoorden al je vragen graag via [email protected].

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.