World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
z.s.m.

Verzorgende-IGers en verpleegkundigen voor 24-32 uur per week gezocht voor mooie locatie in Zeist

24 uur
Regio Zeist

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

Verzorgende-IGers en verpleegkundigen voor 24-32 uur per week gezocht voor mooie locatie in Zeist

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar: Verzorgenden IG en Verpleegkundigen die per direct beschikbaar zijn voor 24-32 uur per week. Deze opdracht loopt tot en met 31 oktober, met de focus op dag- en avonddiensten. Wie ben jij? Je hebt een diploma Verzorgende IG of MBO Verpleegkunde. Je bent per direct beschikbaar voor een aantal maanden. Je hebt een passie voor ouderenzorg en welzijn. Je bent flexibel inzetbaar en vindt het geen probleem om dag- en avonddiensten te werken. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kunt goed samenwerken. Je bent empathisch en hebt een cliëntgerichte houding. Ervaring met vergelijkbare functies is een pluspunt, maar geen vereiste. Interesse? Reageer direct! Voor vragen kun je contact met ons opnemen via [email protected]. We kijken uit naar jouw reactie!

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.