World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
24 juni 2024

Helpende plus gezocht per direct in Amersfoort

24 uur
Regio Amersfoort

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

Helpende plus gezocht per direct in Amersfoort

Wie zoeken wij?

Locatie: Amersfoort Dienstverband: Dag- en avonddiensten Uren per week: 24-32 uur Beschikbaar: Per direct tot 30-09 Functieomschrijving: Ben jij een gedreven Helpende Plus en op zoek naar een uitdagende functie in Bilthoven? Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste collega voor dag- en avonddiensten. Als Helpende Plus ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en ondersteuning van onze cliënten. Je helpt hen bij persoonlijke verzorging, huishoudelijke taken en draagt bij aan een veilige en comfortabele leefomgeving. Wat ga je doen: - Ondersteunen bij persoonlijke verzorging zoals wassen, aankleden en eten - Ondersteuning bieden bij dagelijkse activiteiten - Signaleren van veranderingen in de gezondheidstoestand van cliënten en dit rapporteren - Samenwerken met collega’s en andere zorgprofessionals om de beste zorg te leveren Wat breng je mee: - Flexibiliteit en bereidheid om in zowel dag- als avonddiensten te werken - Goede communicatieve vaardigheden en een klantgerichte instelling

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.