World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
z.s.m.

Verzorgende IG gezocht voor de komende maanden in Wageningen

24 uur
verzorgende IG
Regio Wageningen

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

Verzorgende IG gezocht voor de komende maanden in Wageningen

Wie zoeken wij?

Verpleeghuis Oranje Nassau’s Oord, dat is wonen op een plek met geschiedenis. Die geschiedenis is overal voelbaar. In het statige gebouw. Op het prachtige uitgestrekte landgoed. In de verhalen. Koningin-moeder Emma besloot in 1898 dat haar residentie een sanatorium moest worden. Nu biedt Oranje Nassau’s Oord een prettig thuis aan ruim 180 ouderen. Een rijke historie, en toch modern en comfortabel. In Oranje Nassau’s Oord kan men terecht voor: dementiezorg, zorg bij lichamelijke klachten, revalidatiezorg, specialistische zorg en dagbehandeling. Voor de komende maanden zijn de voor de afdelingen puntenbosch en sterrenbosch opzoek naar een verzorgende IG. Het gaat om een opdracht van 24 uur en het zal voornamelijk gaan om dag- en avonddiensten. De dagen en tijden spreek je uiteraard in overleg af. Wie ben jij? - Je bent in het bezit van een diploma verzorgende IG; - Je bent de komende maanden (grotendeels) beschikbaar. Interesse? Laat het ons zo snel mogelijk weten! Ook als je een vakantie gepland hebt staan of minder uren beschikbaar bent mag je uiteraard reageren!

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.