World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
z.s.m.

Twee leuke opdrachten voor wijkteams in Woerden en Amersfoort

uur
verzorgende IG
Regio Woerden

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

Twee leuke opdrachten voor wijkteams in Woerden en Amersfoort

Wie zoeken wij?

Als men zorg thuis nodig heeft, dan kan men rekenen op de deskundige zorgverleners van Allerzorg. Door heel Nederland zijn er teams van verpleegkundigen en verzorgenden actief om mensen thuis zorg te verlenen op het gebied van wijkverpleging, kindzorg, wondzorg & dermatologie, palliatieve terminale zorg, verpleegtechnische zorg en begeleiding. Van jong tot oud, bij elke zorgvraag, wens of persoonlijke situatie staat Allerzorg klaar. Ze hebben de drive om dé beste zorg aan huis te bieden. Op dit moment zijn de wijkteams Amersfoort en Woerden op zoek naar een collega die per zo snel mogelijk tot septemeber wil ondersteunen. Onder het wijkteam Woerden valt Vleuten, de Meern, Maarsen en Bilthoven/Den Dolder en onder het wijkteam Amersfoort valt Leusden, Nijkerk, Soest en Hoevelaken. Ze hebben het liefst zo snel mogelijk hulp voor 16-24 uur per week. Het gaat om zowel ochtend- als avonddiensten. De dagdienst start rond 07:00u tot 11:00u of 14:00u en de avonddienst start tussen 16:00u en 18:00u tot 22:00u. De diensten plan je uiteraard in overleg in. Wie ben jij? - Je bent in het bezit van een diploma verzorgende IG; - Je bent per zo snel mogelijk beschikbaar voor een langere tijd. Interesse? Laat het ons snel weten. Ook voor vragen horen we je uiteraard graag. Je kan ons bereiken via [email protected].

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.