World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
z.s.m.

Leuke opdracht voor een helpende in Noordwijkerhout

uur
helpende
Regio Noordwijkerhout

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

Leuke opdracht voor een helpende in Noordwijkerhout

Wie zoeken wij?

Topaz staat voor hoogwaardige en belevingsgerichte zorg waarin de wensen en behoeften van de cliënt centraal staat. Het uitgangspunt bij VPT is zolang mogelijk zelfstandig, veilig en verantwoord thuis wonen met behoud van eigen regie. Ze vinden het hierbij belangrijk dat de cliënten doen wat ze zelf kunnen doen en jij als zorgverlener hulp en ondersteuning biedt waar de cliënt het zelf niet meer kan. Ze vinden het belangrijk dat ze de cliënten kennen: ze verdiepen zich in wat de cliënt belangrijk vindt, wat zijn wensen en behoeften zijn en hoe hun leven eruit zag. Bij de zorgverlening passen ze zich aan aan het ritme van de cliënten. Ze geven de cliënten de tijd om handelingen zelfstandig uit te voeren. Ze behandelen de cliënten met respect, ook al krijgen ze dit respect niet altijd terug. Ze weten dat dit te maken heeft met hun ziekte. Voor het team Op Dorp zijn ze op zoek naar iemand die per zo snel mogelijk voor 28 uur aan de slag wil gaan. Het gaat om werkdagen die starten om 07:00 of 07:30 of een avonddienst vanaf 14:30 of 15:30. De diensten plan je uiteraard in in overleg. Wie ben jij? - Je bent in het bezit van een diploma helpende niveau 2; - Je bent per direct beschikbaar voor de zomerperiode. Interesse? Laat het ons gauw weten. Ook voor vragen kun je contact met ons opnemen via [email protected].

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.