World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
z.s.m.

Helpende Plus opdracht voor 24 uur in Bilthoven vanaf zo snel mogelijk

24 uur
helpende plus
Regio Bilthoven

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

Helpende Plus opdracht voor 24 uur in Bilthoven vanaf zo snel mogelijk

Wie zoeken wij?

Wat ga je doen? Ben jij een Helpende Plus met een hart voor de zorg? Dan zoeken wij jou! Voor Silverein locatie De Bremhorst in Bilthoven zijn wij op zoek naar 3 enthousiaste helpenden plus. Je gaat werken in een omgeving waar cliënten hun dag zelf indelen en jij je aanpast aan hun wensen. Samen met een team van gedreven collega’s draag je bij aan het welzijn van onze bewoners. Je werkzaamheden variëren van dagelijkse verzorging tot het ondersteunen bij activiteiten in de levendige recreatiezaal. Periode De periode van inzet is vanaf zo snel mogelijk tot 2 januari 2025. Het betreft een functie van 24 uur per week. Werkdagen en tijden zijn flexibel in overleg, inclusief dag-, avond- en weekenddiensten. Wie ben jij? - Je bent een gediplomeerde Helpende Plus - Je hebt een warm hart voor de zorg en zet de cliënt centraal - Je bent flexibel en bereid om dag-, avond- en weekenddiensten te werken Interesse? Wij horen het graag! Voor vragen staan wij je uiteraard graag te woord. Je kan ons per telefoon bereiken via 085-3013989 of per mail via [email protected]. Wij nemen binnen 24 uur na jouw reactie telefonisch contact met je op.

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.