World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
z.s.m.

Helpende opdracht 16 uur in Doorn in september

16 uur
helpende
Regio Doorn

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

Helpende opdracht 16 uur in Doorn in september

Wie zoeken wij?

Wat ga je doen? Voor de maand september zijn wij op zoek naar 2 helpenden om ons team bij QuaRijn Beatrix Verzorgingshuis te versterken. Als helpende draag je bij aan het welzijn van onze bewoners door hen te ondersteunen bij hun dagelijkse verzorging. Je werkt voornamelijk korte diensten van 07:00 tot 11:00 uur, waarin je zorgt voor een goede start van de dag voor onze bewoners. Jouw inzet maakt een groot verschil in hun dagelijkse leven. Inzet De periode van inzet is voor de maand september. Het betreft een functie van 16 uur per week, met voornamelijk korte diensten van 07:00 tot 11:00 uur. Wie ben jij? - Je bent een gediplomeerde helpende - Je hebt affiniteit met ouderenzorg en een warm hart voor de bewoners - Je bent beschikbaar voor ochtenddiensten in september - Je werkt graag in een team en hebt een flexibele instelling Interesse? Wij horen het graag! Voor vragen staan wij je uiteraard graag te woord. Je kan ons per telefoon bereiken via 085-3013989 of per mail via [email protected]. Wij nemen binnen 24 uur na jouw reactie telefonisch contact met je op.

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.