World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
z.s.m.

Verzorgende IG gezocht in Doorn!

uur
verzorgende IG
Regio Doorn

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

Verzorgende IG gezocht in Doorn!

Wie zoeken wij?

Woonzorgcentrum Beatrix is al decennia lang een begrip in Doorn. In de aan- en inleunwoningen en het verzorgingshuis kan men diverse diensten van QuaRijn krijgen en meedoen met gezellige activiteiten. Bewoners kunnen ook tijdelijk bij Beatrix verblijven. Ze noemen dit logeren met zorg. Bijzonder aan het verzorgingshuis is dat er ook tweepersoons zorgappartementen zijn. Verder zijn er in woonzorgcentrum Beatrix kleinschalige woningen voor mensen met dementie die vanwege hun aandoening niet meer in hun eigen huis kunnen wonen. In groepen van zes bewoners wordt belevingsgerichte zorg geboden. Iedere bewoner heeft een eigen kamer met een eigen douche en toilet. Er is verlichting die een goed dag- en nachtritme ondersteunt en iedere groep bewoners heeft zijn eigen, veilige mogelijkheid om buiten te zitten. Om voor het kleinschalig wonen in aanmerking te komen, heeft de cliënt zorgprofiel 5 of 7 met intensieve begeleiding en intensieve verzorging nodig. De locatie biedt ook dagbehandeling aan. Beatrix heeft een kapsalon, winkeltje en een grote eetzaal. Voor deze locatie tot oktober zijn ze op zoek naar een verzorgende IG die ze komt ondersteunen. Er is vraag naar iemand voor 24-32 uur per week, maar als je minder beschikbaar bent is dit zeker beschikbaar. Wie ben jij? - Je bent in het bezit van een diploma verzorgende IG; - Je bent per zo snel mogelijk beschikbaar. Interesse? Wij horen het graag! Voor vragen staan wij je uiteraard graag te woord. Je kan ons per telefoon bereiken via 085-3013989 of per mail via [email protected]. Wij nemen binnen 24 uur na jouw reactie telefonisch contact met je op.

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.