World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
11 juli 2024

Helpende en Verzorgende IG gezocht per direct in Wageningen

uur
helpende
Regio Wageningen

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

Helpende en Verzorgende IG gezocht per direct in Wageningen

Wie zoeken wij?

Functieomschrijving: Ben jij een Helpende of Verzorgende IG met een hart voor somatische zorg? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven zorgprofessional die ons team komt versterken. In deze functie bied je dagelijkse ondersteuning en zorg aan cliënten met somatische aandoeningen. Je speelt een cruciale rol in het bevorderen van hun welzijn en zelfstandigheid. Taken en verantwoordelijkheden: - Uitvoeren van dagelijkse zorg- en verpleegtaken volgens het zorgplan. - Ondersteunen bij ADL-activiteiten (Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen). - Toedienen van medicatie en verrichten van eenvoudige medische handelingen (alleen voor Verzorgende IG). - Observeren van de gezondheidstoestand van cliënten en rapporteren aan de zorgcoördinator. - Stimuleren van de zelfredzaamheid van cliënten. - Samenwerken met collega’s en andere zorgverleners om optimale zorg te bieden. Functie-eisen: - Ervaring met de doelgroep somatiek is een pré. - Goede communicatieve vaardigheden en een empathische houding. - Flexibel inzetbaar voor 20-24 uur per week. - In staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Heb je interesse laat het ons dan zo snel mogelijk weten!

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.