World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
1 september 2024

Helpende plus en Verzorgende IG gezocht per september in Wageningen

24 uur
helpende plus
Regio Wageningen

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

Helpende plus en Verzorgende IG gezocht per september in Wageningen

Wie zoeken wij?

Functieomschrijving: Ben jij een Helpende Plus of Verzorgende IG met een hart voor nachtzorg zorg? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven zorgprofessional die ons team komt versterken. Je speelt een cruciale rol in het bevorderen van hun welzijn en zelfstandigheid. Taken en verantwoordelijkheden: - Uitvoeren van dagelijkse zorg- en verpleegtaken volgens het zorgplan. - Ondersteunen bij ADL-activiteiten (Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen). - Toedienen van medicatie en verrichten van eenvoudige medische handelingen. - Observeren van de gezondheidstoestand van cliënten en rapporteren aan de zorgcoördinator. - Stimuleren van de zelfredzaamheid van cliënten. - Samenwerken met collega’s en andere zorgverleners om optimale zorg te bieden. Functie-eisen: - Goede communicatieve vaardigheden en een empathische houding. - Flexibel inzetbaar voor 20-24 uur per week. - In staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Heb je interesse laat het ons dan zo snel mogelijk weten!

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.