World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
12 juli 2024

Verzorgende IG en MBO verpleegkundige per direct gezocht in Utrecht.

uur
verzorgende IG
Regio Utrecht

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

Verzorgende IG en MBO verpleegkundige per direct gezocht in Utrecht.

Wie zoeken wij?

- Functieniveau: VIG/VPK - Aantal uur gemiddeld per week: Tussen de 16 en 32 - Duur aanvraag datum (van en tot): Per direct, minstens een half jaar met grote kans op verlenging - Soort diensten (dag, avond, nacht): Voornamelijk dagdiensten, maar avonddiensten ook met regelmaat Beschrijving van de afdeling: De somatiek afdeling met 14 bewoners deelt de etage met afdeling Amana en omvat verschillende verpleegtechnische handelingen. Eventuele andere bijzonderheden: - Een harde eis is werken in het even weekend, voornamelijk dagdiensten. - Extra beschikbaarheid doordeweeks is fijn, maar geen vereiste. - Spoedig op zoek naar iemand voor de even weekenden. Over Rosendael Goudestein: Fraai gelegen in de Utrechtse wijk Overvecht ligt zorgcentrum Rosendael, vernoemd naar een aloude hofstede. Het huidige Rosendael is omgeven door het 'Park de Gagel' en voorzien van twee prachtige binnentuinen. Ons zorgcentrum staat altijd garant voor de beste zorg. Wat dat inhoudt? Prettig wonen en leven voor mensen met verschillende zorgbehoeftes. Ben jij de zorgprofessional die wij zoeken? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten!

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.