World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
z.s.m.

Aan de slag als zorgregisseur in de Waalburcht te Papendrecht?

uur
Regio Papendrecht

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

Aan de slag als zorgregisseur in de Waalburcht te Papendrecht?

Wie zoeken wij?

Locatie de Waalburcht van Rivas is op zoek naar een zorgregisseur voor de PG afdelingen. Het gaat om iemand die de lead wil nemen samen met een 7-tal collega zorgregisseurs voor deze locatie. Je bent verzorgende IG of verpleegkundige en ben ervoor gemaakt om in deze functie een coachende rol te nemen. Er zijn een aantal kwaliteiten die belangrijk zijn in deze rol, namelijk; - klachtgericht handelen - initiatief nemen - plannen en organiseren - voortgangscontrole - probleemanalyse en oordeelsvermogen - samenwerken Voor deze rol moet je 28 tot 32 uur per week beschikbaar zijn en dit gaat voornamelijk om dagdiensten. Af en toe een avonddienst of een dienst in het weekend. In deze rol heb je geen nachtdiensten. Je werkt op een woonkamer met maximaal 8 bewoners en werkt nauw samen met de andere collega's op de afdeling. Deze opdracht heeft geen duur. Ze staan open voor iemand die voor korte duur beschikbaar is, maar hebben ruimte voor lange inzet! Ben jij verzorgende IG of verpleegkundige met ruimte ervaring en zie jij jezelf in deze rol? Laat het ons snel weten!

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.