World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
z.s.m.

Aan de slag in de thuiszorg in Rotterdam/Den Haag en omgeving?

uur
Regio Baarn

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

Aan de slag in de thuiszorg in Rotterdam/Den Haag en omgeving?

Wie zoeken wij?

Op dit moment zijn er enorme tekorten in de thuiszorg, waardoor er ook een grote wachtlijst is voor mensen die zorg nodig hebben. Ontzettend sneu dat deze mensen zo lang wachten en tot die tijd zonder zorg zitten. Wil jij jouw warmte zorghart inzetten om deze mensen te helpen? Lees dan gauw verder! Wij hebben van verschillende organisaties thuiszorgopdrachten. De teams bevinden zich in de omgeving van Rotterdam en Den Haag en omgeving. Het gaat onder andere om onderstaande plaatsen: - Pijnacker/Nootdorp - Wateringen - Gravenzande - Naaldwijk - Delft - Schiedam/Vlaardingen - Spijkenisse - Brielle - Hellevoetsluis Ze zijn op zoek naar verzorgende IG'ers en verpleegkundigen. Jij bepaalt watvoor diensten en hoeveel uren jij in de week werkt! Interesse? Laat het ons zo spoedig mogelijk weten!

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.