World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
z.s.m.

Als Verzorgende IG aan de slag in verpleeghuis de Honskamp (Lunteren)

uur
Regio Ede Gld.

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

Als Verzorgende IG aan de slag in verpleeghuis de Honskamp (Lunteren)

Wie zoeken wij?

De Honskamp in Lunteren is een woonlocatie waar wij 24 uurs-zorg bieden aan mensen met een psychogeriatrische aandoening. Het huis straalt gezelligheid en warmte uit. De mooie en ruime tuin wordt als het weer het toelaat veel gebruikt door bewoners en bezoek. Zij organiseren veel activiteiten en de familiebetrokkenheid is hoog. De collega's van de locatie zijn op zoek naar een nieuwe collega verzorgende IG die fulltime beschikbaar is om te ondersteunen. De start is het liefst zo snel mogelijk, voor een periode van minimaal 3 maanden. Uitzicht op verlenging is zeer waarschijnlijk. Wie ben jij? - Je bent in het bezit van een diploma verzorgende IG; - Je zit in je laatste jaar verpleegkunde en bent bevoegd en bekwaam voor alle vig handelingen. Interesse? Laat het ons snel weten. Nog vragen? Neem dan contact met ons op via 085-3013989.

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.