World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
z.s.m.

Leuke opdracht bij de Componist (Kleinschalig Wonen) in Utrecht!

uur
Regio Utrecht

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

Leuke opdracht bij de Componist (Kleinschalig Wonen) in Utrecht!

Wie zoeken wij?

De Componist in een klein woonzorgcentrum in Terwijde (Leidsche Rijn) voor mensen met dementie. Het is gevestigd een appartementencomplex op de hoek van de Georg Jarnolaan en de Operettelaan. De Componist grenst aan het Waterwinpark. Naast het complex zijn een basisschool en activiteitencentrum De Boogh voor mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking gevestigd. De Componist biedt kleinschalig wonen in zes groepswoningen voor 32 bewoners. Deze zijn gevestigd op de begane grond en de eerste etage van het appartementencomplex. Ook heeft de locatie een besloten binnentuin. De locatie zoekt per z.s.m. iemand die kan ondersteunen met de dagdiensten. Het gaat om een opdracht van een aantal maanden (in overleg). Wie ben jij? - Je bent in het bezit van een diploma verzorgende IG; - Je bent de komende maanden beschikbaar voor minimaal 16u per week Geïnteresseerd? Laat het ons weten.

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.