Work Happy
1 juli 2023

2 verzorgende IG'ers gezocht voor een revalidatie afdeling in Bennekom

27 uur
Regio Bennekom
vanaf 40.000,-

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

2 verzorgende IG'ers gezocht voor een revalidatie afdeling in Bennekom

Wie zoeken wij?

Observatie en diagnostiek van Opella is er voor u als iemand even niet thuis kan wonen door lichamelijke, psychische of sociale problemen. Een korte opname op deze gespecialiseerde locatie is mogelijk als voor uw huisarts of medisch specialist niet precies duidelijk is wat er aan de hand is. Bijvoorbeeld wanneer er sprake is van een plotselinge achteruitgang in uw lichamelijke of mentale gezondheid. Het doel van het verblijf met observatie bij Opella is dat een bewoner het leven thuis weer op de rit krijgt en de behoefte aan zorg en/of ondersteuning in kaart wordt gebracht. Voor de periode van 24 juli tot 27 augustus zijn de collega's op zoek naar een verzorgende IG en een verpleegkundige 4 die ze komen ondersteunen voor 24-28 uur per week. Wie ben jij? - Je bent in het bezit van een diploma verzorgende IG; - Je bent voor 24 beschikbaar in de maanden juli, augustus en september. Wil jij deze uitdaging aangaan op deze leerzame afdeling? Laat het ons snel weten!

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.